Tokoiltiin tänään lenkin yhteydessä, kun ohjaaja on saanut kamalan treeni-innostuksen. S pääsi pellolle vapaaksi ja otin pienen seuraamispätkän taluttimetta. Suoritus oli hieno, Siirin kontakti pysyi hyvin, eikä se edistänyt eikä jätättänyt. Sitten kun päästiin asfaltille lenkin loppupuolella, otin pari luoksetuloa. Ensimmäinen oli kohtuullisen huono. Siiri meni maahan vasta kolmannella käskyllä, luokse se tuli nätisti, ehkä vähän hitaasti. Sivulletuloon tarvittiin kaksi käskyä. Toinen kerta oli ehkä hitusen parempi, tosin ei sekään mikään loistosuoritus. Siiri meni ekalla käskyllä maahan, vähän tarvitsi tosin ohjata, se nousi kerran, joten kävin palkkaamassa ja menin vähän matkan päähän. S tuli luokse taas ekasta käskystä, tosin taas kävelyvauhtia. Häiriönä oli iso tie, jossa ruuhka-aika.
Siiriltä selvästi lopahti into, joten ei otettu muuta. Alunperin piti ottaa omalla pihalla paikallamakuuta, mutta epäilin, että S tuskin pysyisi minuuttia paikallaan.

Jotkut ovat ehkä huomanneetkin blogin kalenterista, me ollaan ilmottauduttu BH-kurssille ja ensimmäinen kerta on 28.4. Kouluttajana on Virve Sormunen ja kurssi on kolmena tiistaina peräkkäin ja viimeinen kerta on kaupunkiosuus. Innolla odotan jo kurssin alkua!
Päästiin myös toiselle kurssille, elikkäs Kanta-Hämeen noutajien toko ALO/AVO-kurssille. Kurssille oli niin paljon kysyntää, että järjestettiin maanantain ja tiistain ryhmät ja me mahduttiin Siirin kanssa jälkimmäiseen. Meillä tosin jää ensimmäinen tokokurssi kerta välistä, koska meillä on juuri samana päivänä BH-kurssin vika kerta ja en halua olla sieltä pois.

Meillä myös treenisuunnitelman huhtikuun tavoitteista on täyttynyt jo ainakin yksi :) Nyt pitäisi ottaa treenisuunnitelmaa kiinni kun jäi maaliskuussa tokoilut vähiin. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa :)