Kävin äsken juoksuttamassa noutajaa pellolla ja otin taskuun lihapullia ja ankkaherkkuja. Häiriönä meillä oli tänään kaksi traktoria, joiden perään S meinasi karata, sekä koiran haukku vähän matkan päässä. Kutsuin Siiriä monta kertaa luokse ja nopeastihan S huomasi, että nyt on herkkunamit mukana. Treenatessa hyvistä nameista oli sekä hyötyä, että ehkä vähän haittaakin. Noutajan tekemisen into oli hyvä, mutta jättöliikkeissä ei Sir meinannut malttaa jäädä paikoilleen kun mamma jatkaa matkaa hyvä lihapullan pala kädessään.. Tai no oikeastaan ongelmat kohdattiin taas liikkeestä maahanmenossa, koska Sir kyllä välillä jäi hienosti paikalleen, mutta seisomaan..? Eikö se sitten tosiaan malta mennä maahan makaamaan.. Kuitenkin kun palattiin taaksepäin, eli pysähdyin käskyn annon ajaksi, meni Siiri maahan hienosti.
Liikkeestä seisomisessa Siiri puolestaan hiipi perässäni. Onneksi päästään ohjattuihin treeneihin kohta, voidaan paneutua meidän ongelmakohtiin siellä.

En ole muuten enää ollenkaan varma, että saadaanko tavoiteemme toteutettua, sillä katsoin tokokisakalenteria ja montaa vaihtoehtoa ensimmäisiksi kisoiksi ei ole, joko ne on liian kaukana tai sitten on muuta menoa samalle päivälle.. No, eihän se toki kuolemanvakavaa ole, vaikka ei kisattaisi koskaan, mutta toki olisi kiva saada Siirille tuloksia :)