Ollaan palattu toko-tauolta, vihdoinkin - ja millä menestyksellä! Treenit on taas sitä luokkaa, että lenkillä tulee yhtäkkiä sellanen ahaa-elämys, että NYT treenataan.
Parit pikkutreenit ollaan tässä otettu. Ekat treenit tauon jälkeen sujui aika hienosti. Siirin seuraaminen oli tasan priima-luokkaa, ei huono aloitus. Sitten oli pakko kokeilla, miten tauon jälkeen liikkeestä maahanmeno on painautunut koiran pääkoppaan. Ja näyttihän se hurjan hyvältä, melkeen taas allekirjoittanut jäi suu auki tuijottamaan koiraa, mitämitä ihmettä?! Siis seuraaminen oli joo hienoa, mutta se maahanmenon nopeus. Okei, ei edelleenkään puhuta mistään huippuvauhdista, mutta tuolle koiralle se oli jo aika rivakka maahanmeno. ;) Eli tupla jes!

Eilen sitten otettiin vähän kakeja. Istu-maahan meni hyvin ja lisättiin matkaa. Käsimerkki+käsky tässä, toimii! Maahan-istu olikin vaikeampi, vaikka matkaa ei ollut yhtään, eli treeniä! Seiso-maahan, sama juttu kun i-m vaihdossa, eli lisättiin matkaa ja hienosti meni. Samoin m-s vaihto on kyllä (omaan silmään ainakin) ihan mielettömän upea, kun koira nousee maasta suoraan jaloille. Takatassuja tarkkailin ja ne ei ainakaan liikkuneet yhtään. Jipii!

Sitten tokosta terveysjuttuihin ja muihin kuulumisiin.

Siirin korvat on jo paremmat, eli eivät ole tulehtuneet, mutta töhnää tulee edelleen aika reilusti. Kaiken järjen mukaan se johtuu siitä, että homeopaattiset valmisteet pistävät kuona-aineet liikkeelle koiran elimistöstä. Joten se on ehkä sittenkin hyvä asia..?

Siiri on ollut hyvin hyvin mielissään siitä, että nyt saa nappuloiden kanssa herkkuruokaa. Siiri vielä totuttelee kotiruokaan, mutta nappuloita ollaan vähennetty jo reilusti, nyt alkaa varmaan olla puolet nappulaa ja puolet kotiruokaa. Eli pikkuhiljaa häivytetään nappulat pois Siirin ruokinnasta. Vähän vielä on epävarma olo aina kun kokkailee Siirille, että tulisi oikeat määrät kaikkea ja sitten myöhemmin vielä kun pitää miettiä kaikki mahdolliset vitamiinit + muut lisäravinteet. Vaikka on hirveästi imenyt tietoa netistä, tuntuu, että on vaan enemmän sekaisin. Mutta kai sitä sitten nopeasti oppii :)