Meidän tokoilut edistyivät taas eilen.. Siiri oli ollut ~2h tarhassa kun siivottiin pihaa, intoa siis riitti kun kävin juoksuttamassa sitä lähipellolla. Otettiin sivulletuloja ja ne oli vähän liiankin innokkaasti tehtyjä kun osa perusasennoista tuli suoraan mun eteen.. Noh, pari onnistunutta suoritusta saatiin seuraamisen yhteydessä. Seuraaminen oli suht pitkä suora josta vasemmalle käännös. Meillä noi käännökset on ollu vähäisen treenamisen takia aika puuttellisia. Eilen S taas yllätti kun vasemmalle käännös onnistui hienosti, ensimmäistä kertaa! Otin myös pari maahanmenoa, ensin sivulle ja siitä maahan ja että ne oli taas nopeita.

Meillä myös suunnitelmat muuttuivat sen verran, että jätetään BH-kurssi nyt väliin. Totesin, että meillä on toukokuu niin täynnä ja ehkä vähän innostuksen puutteen myötä peruin osallistumisen sinne ja meille olisi ollut kyyditkin ongelma.
TOKO-kurssia kuitenkin odotetaan innolla, alkaisipa se jo!

Meille on Siirin kanssa luvassa myös yksi tosi mieluinen tehtävä toukokuussa.. ;) Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, lähdetään Tiinalle hoitamaan yhdeksää kultsunpentua.. Sitten onkin Tampereen näyttelyn vuoro, jota muuten odotan myös tosi innolla, Siirihän menee jo avoimeen luokkaan..
Toukokuussa on myös RotuRace, jossa ollaan mukana, tottakai, sekä mätsäreitä ja muuta kivaa.
Viikonlopuksi on luvattu tosi lämmintä ja jos sunnuntain ennuste paikkansa pitää niin päästään mätsäriin :)