Siiri täytti sunnuntaina yhden vuoden! Voi kun aika onkin mennyt nopeasti, vasta vähän aikaa sitten se oli sellainen pieni, pentupyöreä karvapallero, joka ehti joka paikkaan ja teki kaikkea mitä ei saanut tehdä. Ja energiaa löytyi kun pienestä kylästä.
Nyt Siiri on jo iso tyttö, joka on ehtinyt kokea kaikenlaista, oli kissan kanssa pieni kohtaaminen, josta jäi myöskin pieni muisto, oli Saku kaveri tukena ja turvana, joka tosin jouduttiin päästämään pois maaliskuussa. Hienosti Siiri on pärjännyt senkin jälkeen, joskin läheisriippuvaisempi siitä on tullut. On kierrelty näyttelyitä, lähellä ja vähän kauempanakin. On tehty paljon töitä tottelevaisuuden eteen, paljon ollaan jo saavutettu, mutta paljon on vielä edessä. Ollaan kohdattu ongelmia ja myös niitä onnistumisia.

Hienon tuen on antanut Siirin kasvattaja Tiina, jota olen monessa kirjoituksessa kiitellyt, mutta kaikki kiitokset hän myös ansaitsee. Kiitos Tiinalle kaikesta tuesta, näyttelykyydeistä ja.. no, ihan kaikesta! Yhteistyö on pelannut mielestäni hienosti, toivottavasti jatkossa on luvassa entistä parempi yhteistyö!

Siiri vietti syntymäpäivänsä näyttelyssä, josta lisää toisessa kirjoituksessa. Kiva päivä oli, ja Siiri sai syntymäpäivä lahjaksi ystävältäni Henniltä lelun, jota Siiri kantoi ylpeänä pitkin näyttelypaikkaa, kiitos siitä Hennille. :)
Siiri sai myös Tiinalta pari luuta synttärilahjaksi, ja Siirin synttäripäivän kruunasi varmaan se, kun se näki parhaan painikaverinsa Tira-bernin! :)

Kakkua Siiri ei saanut, tosin ajattelin vielä tällä viikolla hemmotella Siiriä jollain herkkuruualla. ;)

Kiitos kaikille Siiriä jollain tavalla synttäripäivänä muistaneelle! :)