.. Tosin hanskat on välillä hukassa ;) No ei, vaan ihan oikeasti tein tänään iloisen huomion koskien seuraamistamme, se alkaa pikkuhiljaa olla kunnossa. Siis tarkoitan nyt ihan perusjuttuja, käännöksethän ja muut lisäjutut ovat meille vielä ihan uusia juttuja. Iloinen asia siinä mielessä, kun seuraaminen tuntui joskus meille ylitsepääsemättömän vaikealta. Otettiin tänään seuraamista vähän erilaisissa olosuhteissa. Ensin lenkillä tein niin, että otin Siirin ensin perusasentoon, nami käteen ja näytin namia Siirille. Otin yhden askeleen eteenpäin ja pysähdyin, Siiri seurasi mukanani ja istui kauniiseen perusasentoon kun pysähdyin. Teimme vähän aikaa tätä ja otin välillä yhden, välillä kaksi ja välillä kolme askelta ja hienosti meni.
Ja sitten kun kävelimme kotiin päin lenkiltä, ison tien vieressä niin otin seuraamista siinä. Ja sujuihan se, paremmin kuin hyvin! Häiriötä siinä nimittäin on aika paljon kun autot menevät tosi kovaa ohitse. Tosin ongelmakohdaksi osoittautui tässä kontakti. Eli välillä kontakti tippui ja täytyi muistuttaa Siiriä siitä, missä se katse on kun tokoillaan ;)
Meillä onkin ollut muuten tokoilusta nyt totaalinen tauko, ajattelin, että kun tossa vähän tehotokoiltiin, niin pidetäänpä pieni tauko koko touhusta. Mutta kuten näkyy, en ole malttanut olla ihan kokonaan tokoilematta ;D Palataan luultavasti tokojuttuihin pian, tauko on ainakin ohjaajalle tehnyt tehtävänsä kun nyt intoa riittäisi vaikka mihin.