Oho, onpas pitkä aika siitä, kun blogia on viimeksi päivitetty. :o Paljon on viime kirjoituksen jälkeen tapahtunut, saa nähdä muistanko kertoa edes kaikesta.

Eli nyt Siiri on syönyt kuukauden ja viikon (piti ihan kalenterista katsoa) ihan pelkkää kotiruokaa. Ruokahalu on koiralla kasvanut, eli nyt on niin herkkuruokaa aina tarjolla, että ei sitä kyllä kippoon parane jättää yhtään. Plussaa on myös se, että korvat ovat terveet *koputtaa puuta*, ja ne ovat suht puhtaatkin.
Tänään, ikävä kyllä, tuli taas bongattua Siirin lonkasta pieni hot spot alue. Nyt sitä tietysti miettii, että mistä se johtuu. Onko Siirin iho ärsyyntynyt katupölystä tai kun meidän talon lähellä on rakennustyömaa ja sieltä lentää tuulen mukana betonipölyä yms, niin ärsyttääkö se Siirin herkkää ihoa. Vaikea sanoa, mutta toivottavasti tuo on yksittäinen, eikä siitä tulisi taas jatkuvaa.

Siirin kanssa on taas tokoilut jäänyt vähemmälle (yllätys yllätys), mutta mielenvirkistykseksi ollaan opeteltu uusia temppuja. Nyt jo luonnistuu ilman suurempia apuja jalkojeni ympäri pujottelu ja vielä vähän vaiheessa on huiskutus-tempun opettelu. Allekirjoittanut kyllä luki kirjasta, miten sen voi opettaa, mutta teorian siirtäminen käytäntöön onkin sitten ihan oma lukunsa. :)

Nyt taitaa oikeasti käydä niin, että siirrytään tokoilijoista koiratanssijoiksi ;) Alkaa ärsyttämään kun ei päästä ohjattuihin treeneihin, kun ei ole autoa. Kävellen ehkä päästäisiin yhdelle kentälle, mutta en ole vielä täysin varma haluanko kyseisen kerhon koulutuksiin. On jäänyt huono maku yhdestä siellä toimivasta/toimineesta kouluttajasta joten.. No, ehkä me taukoillaan heinäkuun loppuun asti, kunnes päästään Golden Ringin kesäleirillä taas treenaamaan häiriössä..
Ainiin, otettiinhan me peruuttamista yhtenä päivänä. Nyt jo menee hienosti pari askelta taakse, mutta ohjaaja on vaan niin auttamattoman hidas palkan kanssa, että en tiedä kuinka nopeasti edetään tässä.
Ja voin tehdä pyhän lupauksen, että me aletaan huomenna treenaaman noutoa taas ja otetaan sitä säännöllisesti. Eli nyt on pakko treenata kun se on tullut luvattua näin julkisesti..

Kävin lauantaina Helsingissä Pet Expo 2010-messuilla. Suurin syy sinne lähtöön oli se, että pääsin pitkästä aikaa näkemään Henniä (sekä tietysti Kiiaa)! Heidän matkaseurana oli Iina, sekä ihana norwichi Veeti :) Molemmat koirakot kisasivat agissa, kahden radan verran, eikä yhtään hullummin mennyt!! Hienon näköistä menoa kummallakin! Sain myös samalla ihan järkyttävän agility-kuumeen :D Harmi, että siellä ei ollut toko-näytöksiä, olisi saanut ehkä vähän tokotreeni-intoa. Sen sijaan siellä oli liskoja ja nyt tekisi ihan vähän mieli ottaa sellainen Siirin ja Nöpön kaveriksi, varmasti tykkäisivät :D Äiti ei välttämättä olisi ihan samaa mieltä. Saatiin myös Hennin ja Iinan kanssa nähdä 2,5-metrinen kuningasboa ihan läheltä! Ihan mielettömän upea ja sen kanssa olisi saanut ottaa yhteiskuvan, aluksi se tuntui mahtavalta idealta, mutta kun nähtiin kun jättiläismäinen käärme pistettiin ihmisen kaulan ympärille, niin ei tehnyt mieli enää kuvaan käärmeen kanssa.. Mutta saatiin koskea käärmettä ja se oli tosi jännän tuntunen :D
Tulihan messuilla "vähän" shoppailtuakin, suurimmaksi osaksi luita ja muita herkkuja. Oli huisin kiva päivä, kiitos vielä mahtavasta seurasta Hennille ja Iinalle! :)