Vaikka kovasti itselleni vakuuttelin, että en tänä vuonna enää kirjoittele blogiimme, ja että edellinen kirjoitus jäisi vuoden viimeiseksi, niin näköjään se(kään) lupaus ei pitänyt =)
Tänään tuli tokoiltua enemmissä määrin, ja huomasin, että pieni tauko on tehnyt hyvää meille(kkin). Tällä kertaa treenailtin ulkona. Siiri tuli käskystä perusasentoon hienosti, joskin joskus tarvitsee vieläkin ohjausta. Paikallaoloa otin myös, aluksi ajatuksella "jos sitä nyt kokeilisi huvikseen.." Paikallaoloa siis edelleen istualteen, ja ensin otin kaksi askelta, sitten kolme ja lopulta viisi tai kuusi. Ja Siiri pysyi hienosti. Edistystä! :') Viimeisessä paikallaolo harjoituksessa oli myös häiriö.. nimitäin toinen koiramme Saku. Siiri katseli Sakua, mutta PYSYI PAIKALLAAN! Tähän siis lopetimme harjoittelun. Ja hyvä mieli jäi tietysti.
Hieman myös kokeilimme ulkona koiratanssijuttuja, ja tälläkertaa vain jo opittua "kukkuu"-temppua, eli siis käskystä "kukkuu" Siiri tulee jalkojenvälistä kurkkaamaan, hienosti osasi :)
Tämä jäänee tämän vuoden viimeiseksi (pidemmäksi) kirjoitukseksi, sillä sunnuntaina meille tulee ystäväni Tuuli ja hänen ihastuttava berni Tira, joten silloin tuskin maltetaan koneella kamalasti istua. :) Ensi vuonna taas ahkerasti kirjoitellaan, ja lähdetään ahkerasti harjoittelemaan taipumuskokeita varten, tokossa tuskin ensi vuonna vielä kilpaillaan, mutta kovasti kisoihin tähdätään, katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan, ja eletään sen mukaisesti ;)