Mä päätin taas tammikuun kunniaksi rustata treenisuunnitelman meille. Ekoina viikkoina siihen kuuluu paikallamakuun tehotreenaus ja vähän luoksetuloa. Eli liikkeet joita ollaan treenattu ehkä vähiten viime aikoina (tähän listaan voisi vielä lisätä hypyn). Suunnitelma tehdään huhtikuun (mahdollista) tokokoetta silmälläpitäen.

Toteutuskin ollaan jo siltäosin aloitettu, että me (ihan oikeesti!) treenattiin paikallamakuuta. Treenattiin ihan minimiajalla ja minimimatkalla. Siirin ongelmahan on pääasiassa se matka. Jos seisoisin ihan sen edessä niin se pysyisi varmaan sen 2min hienosti paikallaan, mutta kun mä olen kauempana niin sitten tulee ongelmia. Eli varmuutta!
Nyt otettiin siis varmaan 10 askeleen matkoilla ja ihan 5-10s ajoilla. Ja vaihdellen tietysti aikoja ja matkoja(kin).
Mutta joo summasummarum, treenit sujuivat ihan hienosti, häiriötäkin välillä saatiin kun yhdellä parkkiksella treenattiin.

Luoksetulossa meidän ongelma on se vauhti (tai oikeastaan vauhdittomuus). Ja sen lisäksi, se kun S jää istumaan vähän turhan kauaksi musta, jolkoteltuaan ensin rauhallisesti käskyn saatuaan.
Näihin ongelmiin pureuduttiin nyt ja saatiinkin sitten pari oikeen vauhtiluoksetuloa :) Yritin palkata Siirin mun hanskalla, koska se rrakastaa lapasia, mutta treeneissä lapaset ei olleetkaan niin kiva juttu. Varmaan taas johtui siitä, että kun itse käyttäydyn jollainlailla treeneissä eri tavalla kuin "normaalisti". En tiedä, vielä ei ole ratkaisua tähän ongelmaan löytynyt.