Eilen tokoiltiin piitkästä aikaa ja tokotauko näytti tekevän hyvää - ainakin koiralle. Siirillä oli ihan erilainen fiilis tekemisessä kun vielä joku aika sitten.

Seuraaminen ei ollut ihan parasta Siiriä, mutta ainakin tuhat kertaa paremman näköstä kun ennen tokotaukoa! Siiri vähän jätätti, mutta ainakin kontakti oli hyvä. Vähän tuntui, että Siiri olisi unohdellut mitä eri käskyt tarkoittaa. Pienet muistiinpalauttamistreenit siis :)  

Liikkeestä maahanmeno oli aluksi hyvin hankalaa Siirille. Sitten palattiin alkuun, tehtiin se niin, että pysähdyin maahanmeno-käskyn antamisen ajaksi ja kävelin pois. Palkkasin ja vapautin suoraan maasta. Seuraavalla kerralla liike meni jo normaaliin tapaan, taas maahanmeno oli auttamattomasti "liian" hidas, mutta minkäs teet. Ainakin se oli muuten oikein suoritettu.

Liikkeestä seisominen oli varma edelleen, tosin käsiavuin. Eli käytin käsiapua, jotta sain Siirin pysähtymään ja kun kävelin vähän matkaa ja käännyin, siinä se seistä nökötti paikallaan, jes! Superpalkkaus ja vapautus suoraan seisomasta.

Luoksetulo oli vähintäänkin hyvä. Ei ehkä tulisi kokeessa kymppiä, mutta jäi kuitenkin hyvin istumaan, lähti tulemaan luokse ekasta käskystä, vauhti oli sellaista jolkottelutahtia ja jäi istumaan (taas!) turhan kauaksi musta. Ihan hyvin loppupeleissä kuitenkin, ei ainakaan jäänyt keskenkaiken haistelemaan maata.. ;)

Uusi perusasento tekniikka alkaa pikkuhiljaa jäämään Siirin pieneen päähän, vielä edelleen tarvii käsiohjausta, mutta eiköhän sitäkin kohta voi alkaa häivyttää pois. Uuden perusasennon opettaminen Siirille oli fiksuinta ikinä, nimittäin nyt perusasennot on suoria ja näyttävämmän näköisiä. :)