Näköjään oli jäänyt toi tammikuun ainokainen kirjoitus julkaisematta, joten se tuli sitten tälleen melkein kuukauden myöhässä tänne :-).

Me ollaan oikeastaan nyt vaan nautittu tästä talvesta ja lumesta, siis ihan oikeasti nautittu. Siinä missä suuri osa ihmisistä toivoo lumentulon loppuvan ja jo maassa olevien pikaista sulamista niin mä ainakin olen ollut ihan innoissani aina kun tulee lunta! Kyllä sitä kieltämättä on jo ihan riittävästi, mutta ei se haittaa vaikka tulisi lisää (nyt antitalvi-ihmiset kiroaa mut sinne jonnekkin..) :-)

Siirin kanssa ollaan juostu umpihangissa ja juostu lumikasoja ylös ja alas. Mussa vaan asuu ikuinen lapsi, joka ei koskaan halua kasvaa aikuiseksi ja ehkä siitä syystä lumi on musta niin kivaa.

Ainoa miinus on olleet nämä kovat pakkaset ja nekään ei itseäni juurikaan haittaa, mutta koiran kanssa ei pysty tekemään pitkiä lenkkejä kun tassut palelee. Tossut ehdittiin tossa hankkimaan, mutta ne olivat sitten väärää kokoa eikä pysyneet jalassa edes sisätiloissa ja kun ne palautettiin niin kovimmat pakkaset menivätkin sitten ohi. Nyt näyttää mittari välillä aika huikeita lukemia ja koiraparan tassukaiset palelevat pihalla :(

Hmm, mitäs muuta meidän alkuvuoteen on kuulunutkaan.. Harvan päivitystahdin ongelma kun ei muista mitä on tehnyt tai tapahtunut..

Ainiin! Omalle kohdalleni ehkä isoin juttu, mitä on tapahtunut, on että sain ajokortin! Teoriakoe meni 20.1 ensimmäisellä yrityskerralla läpi ja inssi sitten myöskin ensimmäisellä kerralla 3.pv tätä kuuta. :)) Oli aika mieletön fiilis kyllä kortin saamisen jälkeen. Vielä kun sen oman auton saisi niin kaikki olisi täydellistä :)

Mutta nyt ulkona näyttää olevan sen verran kiva ilma, että taidan ottaa kameran ja koiran ja lähdetään nauttimaan vielä noista lumista ja tosta ihanasta auringonpaisteesta!